سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طراحان سایت تبریز

نظر

چگونه برای سایت خود اینماد بگیریم ؟

چگونه برای سایت خود اینماد بگیریم ؟

خود را جای کاربران سایت‌تان بگذارید؛ به آن‌ها حق بدید که قبل از خرید از سایت شما دو دل باشند تا مبادا سرشان کلاه برود! آن‌ها می‌خواهند کالایی که خریداری می‌کنند با کیفیت به دست‌شان برسد و مبلغی که بابت آن هزینه کرده‌اند، هدر نشود. البته طی سال‌های گذشته در کشور ما با وجود فروشگاه‌های اینترنتی بزرگی مانند دیجی‌کالا، کم و بیش این اطمینان به وجود آمده است. اما شما چگونه اعتماد کاربران‌تان را به دست می‌آوردید؟ ما یک پیشنهاد در این خصوص داریم و آن دریافت نماد اعتماد الکترونیکی یا لوگوی ای نماد است.

به تازگی متوجه شده‌ایم برخی سایت‌ها دوره آموزشی گرفتن ای نماد را با قیمت بالا می‌فروشند! از آن‌جایی که مراحل انجام این‌کار بسیار ساده می‌باشد و  نیازی نیست بابت آن هزینه پرداخت کنید، تصمیم گرفتیم راهنمای کامل صفر تا صد مراحل دریافت لوگو نماد اعتماد الکترونیکی را به صورت رایگان در اختیار شما بگذاریم. یعنی از اینجا که ای نماد چیست شروع می کنیم، مزایای آن را به شما می‌گوییم، بعد به سراغ روش گرفتن نشان اعتماد می‌رویم و در نهایت، اقدامات لازم بعد از اخذ نماد اعتماد را به شما می‌گوییم.

ای نماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟ 

همانطور که گفتیم، در شروع می‌خواهیم به این سوال پاسخ دهیم که اصلاً نماد اعتماد الکترونیکی چیست. ای نماد (یا همان E-Namad) یک لوگوی نمادی است که برای سازماندهی، تایید صلاحیت و هویت فروشگاه‌های اینترنتی ارائه می‌شود. در حقیقت نماد اعتماد الکترونیکی باعث می‌شود که خریداران سایت شما بتوانند به شما اعتماد کنند. این لوگو  منحصراً توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صادر می‌شود.

انواع لوگو نماد اعتماد الکترونیکی

اعتبار و کیفیت سایت‌ها در ای نماد با ستاره‌ها نشان داده می‌شوند. تعداد ستاره‌های بالاتر، نشان دهنده سطح بالاتر اعتماد و کیفیت بهتر عملکرد وب‌سایت است. انواع نماد الکترونیکی به شکل زیر است:

  • نماد موقت: این نماد برای سرعت بخشی به فرایند اخذ این نماد است و به سایت‌های فروشگاهی با حداقل معیارهای موجود اعطا می‌شود.
  • نماد دائم یک ستاره: پس از اعطای نماد موقت، فروشگاه جهت دریافت نماد دائم بررسی می‌شود. کسب‌ و کارها برای دریافت نماد دائم، باید مجموعه‌ای از معیارها را داشته باشند تا تأیید شوند که در ادامه مطلب آن‌ها را آموزش می‌بینیم.
  • نماد دائم دو ستاره: مراحل دریافت نماد دائم دو ستاره از لحاظ معیارهای ارزیابی کاملاً مشابه به نماد دائم یک ستاره است با این تفاوت که برای دریافت نشان دو ستاره باید گواهی امنیت SSL داشته باشید.

چرا باید برای سایت خودم نماد اعتماد الکترونیکی بگیرم؟

اکنون شاید بپرسید که مزایای دریافت اینماد چیست. یکی از راهکارهای اصلی جلب اعتماد مشتریان به فروشگاه‌های اینترنتی، لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی است. با گرفتن ای نماد فعالیت فروشگاه اینترنتی شما قانونی می‌شود؛ به طوری که کاربران با اطمینان از سایت شما خرید می‌کنند.

یکی دیگر از ویژگی‌های داشتن نماد اعتبار الکترونیکی، دریافت درگاه بانکی می‌باشد. همچنین می‌توانید با اداره پست قرارداد ببندید و سیستم تحویل در محل داشته باشید. دقت کنید که بدون گرفتن E-Namad، شما هیچ کدام از این دو کار را (حداقل به صورت قانونی) نمی‌توانید انجام دهید.

دریافت نماد اعتماد الکترونیکی چقدر دنگ و فنگ دارد؟

به‌طور کلی در مقایسه با سایر فعالیت‌های اداری، فرایند گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی سختی زیادی ندارد، تنها کافیست این آموزش را تا انتها مطالعه کنید تا مراحل لازم برای این کار را یاد بگیرید.

میانگین زمان دریافت

با توجه به زمانی که صرف تأیید آدرس، شماره تماس محل فعالیت کسب‌ و کار اینترنتی و استعلام صلاحیت فردی می‌شود،‌ در صورتی که در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص اعلامی از سوی کارشناسان اقدام کنید، ظرف مدت هفت الی ده روز نشان اعتماد الکترونیکی اعطا خواهد شد.

هزینه دریافت

هزینه‌هایی که برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی باید پرداخت کنید شامل یک 35 هزار تومان برای دریافت بسته پستی حاوی تعهدنامه، و همچنین هزینه‌های مربوط به دفتر اسناد رسمی و کپی برابر اصل شده مدارک می‌باشد.

حضور فیزیکی

در طی مراحل دریافت نشان اعتبار الکترونیکی نیازی به حضور فیزیکی ندارید. فقط کافیست برخی مدارک را (که در ادامه مرور خواهیم کرد) به دفتر اسناد رسمی برده و پس تایید با پست ارسال نمایید. لازم به ذکر است به مراجعه فیزیکی در خصوص تحویل این مدارک، پاسخ داده نخواهد شد.

شرایط اعطای لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی

برای دریافت لوگوی ای نماد لازم است شرایط زیرا را رعایت کنید:

1. عرضه کالا یا خدمات در سایت

نماد اعتماد الکترونیکی تنها به سایت‌هایی که خرید و فروش در آن انجام می‌شود، تعلق می‌گیرد. اگر صرفاً در سایت خود درباره محصولات یا خدمات‌تان اطلاع رسانی کرده‌اید و امکان سفارش‌گیری آنلاین وجود ندارد، نیازی به دریافت اینماد ندارید.
همچنین توجه داشته باشید باید برای دامنه یا زیردامنه‌ای که خرید در آن صورت می‌گیرد، درخواست ای نماد کنید.

2. درج قیمت محصولات یا خدمات

یکی دیگر از شرایط اخذ ای نماد درج مشخصات محصولات یا خدمات، از جمله قیمت و تعرفه کالای عرضه شده در سایت است. همچنین ارائه اطلاعات خرید در قالب پیش فاکتور یا سبد خرید الزامی می‌باشد.

3. صاحب امتیاز دامنه

امتیاز دامنه باید به نام فرد درخواست دهنده نماد اعتبار باشد. و امتیاز دامنه متقاضی حقوقی، به نام شرکت و یا یکی از اعضای هیئت مدیره آن ثبت‌شده باشد.
اطلاعات صاحب تمام دامنه‌ها در سایت Whois درج می‌شود. پس از ورود به این سایت، در باکس جستجو آدرس دامنه سایت خودتان را وارد کنید و روی دکمه SEARCH کلیک کنید.

سخن پایانی

فراموش نکنید اعتماد مشتریان‌تان در طولانی مدت به دست می‌آید. برخی با یک بار خرید، کیفیت و پشتیبانی کسب و کار شما را زیر نظر می‌گیرند اما بعضی افراد هم ریسک‌پذیری کمتری دارند و باید دلایلی به آن‌ها نشان دهید تا اعتمادشان را جلب کنید؛ لوگوی اینماد برای این دسته دوم از آدم‌ها (که البته تعدادشان کم هم نیست) یک برچسب اطمینان است و می‌تواند در سایت شما، کاربران بیشتری را تبدیل به مشتری کند.

قبل از دریافت اینماد نیاز به یک طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای به همراه سئو و بهینه سازی برای افزایش فروش نیاز دارید که تیم رندبیت میتواند این خدمات را برای کسب و کار شما ارائه و پشتیبانی می کند .