فهرست محتوای این مقاله

  • وردپرس چیست
  • سیستم مدیریت محتوا
  • سیستم مدیریت محتوا چیست
  • مدیریت سایت بدون پنل مدیریت محتوا
  • قیمت سیستم‌های مدیریت محتوا
  • “یک خاطره”
  • چرا از وردپرس استفاده کنیم
  • وردپرس چیست
  • طراحی سایت با وردپرس
  • با وردپرس، هر نوع سایتی بسازید!
  • متن باز بودن وردپرس
  • اثبات شده در بین سایت‌های معتبر
  • امنیت وردپرس
  • بگویید: می‌توانی سایت میهن وردپرس را هک کنی؟
  • چرا می‌گویند وردپرس امن نیست؟
  • نتیجه گیری درباره امنیت وردپرس
  • بصورت پیشفرض سئو نیست! اما می‌توانید سئو کنید
  • کار با سرچ کنسول گوگل، برای سئوی بیشتر
  • سئو یا تبلیغات اینترنتی؟
  • مشتری بیشتر، با سئوی بهتر
  • وردپرس واکنش گرا هست!
  • مدیریت کاربران سایت شما
  • ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس
  • هزینه ساخت سایت با وردپرس
  • شروع کار با وردپرس

 وردپرس چیست

وردپرس چیست؟ دانلود وردپرس فارسیوردپرس چیست؟ دانلود وردپرس فارسی

برای راه‌­اندازی یک وب‌سایت سیستم‌­های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که برخی از آن­ها نسبت به بقیه برتری­‌هایی دارند، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب­‌ها و پوسته­‌های بسیار متنوع است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می­‌گیرد، شما با استفاده از این سیستم بدون داشتن مهارت در برنامه‌­نویسی می‌­تونید سایت خود را راه‌اندازی کنید.

دو روش برای ساخت سایت وجود دارد که شما به‌دلخواه می­‌توانید از آن‌­ها استفاده کنید. روش اول سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) و روش دوم طراحی و برنامه­‌نویسی است.

 سیستم مدیریت محتوا

همان‌طور که قبل‌تر اشاره شد، سایت­‌ها برای مدیریت به دو نوع بخش‌­بندی می‌­شوند: یکی سایت­‌های استاتیک یا ایستا و دوم سایت‌های داینامیک یا پویا. سایت‌های استاتیک (ایستا) معمولا با زبا­ن‌های HTML, CSS ایجاد می‌شوند و هزینه کمتری نسبت به سایت‌های داینامیک (پویا) برای ساخت دارند. اگر می‌خواهید تفاوت بین سایت‌های استاتیک و داینامیک را بدانید این ویدیو را حتما ببینید.

برای راه‌اندازی وب‌سایت می‌توانید توسط نرم‌افزارهای مختلفی سایت خودتان را راه‌اندازی کنید. در علم طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت برای پیاده‌سازی یک وب‌سایت باید کدهایی نوشته شود. به‌عنوان‌مثال در زبان html برای اینکه یک تصویر در یک صفحه وب قرار دهیم باید کد img src را در کدهای آن صفحه قرار می‌دادیم.

سایتی که با سیستم‌های مدیریت محتوا ایجاد می‌کنید درواقع همان سایت‌های داینامیک یا پویا هستند. اگر درزمینه‌ی طراحی سایت مبتدی هستید و قصد دارید یک وب‌سایت ایجاد کنید پیشنهاد می‌کنیم که از سیستم‌های مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده کنید، چراکه طراحی و برنامه‌نویسی سایت بسیار وقت‌گیر و هزینه‌بر است.

 

کدهای HTMLکدهای HTML

 

 چرا از وردپرس استفاده کنیم

چون شما با استفاده از این سیستم می‌توانید بدون کد نویسی و هیچ تخصص خاصی سایت خودتان را راه‌اندازی کنید. همین‌طور این امکان را دارید که کار با این سیستم را در زمان بسیار کوتاهی یاد بگیرید، چراکه استفاده از این سیستم بسیار راحت می‌باشد. همچنین با استفاده از وردپرس دیگر نیازی به استخدام یک فرد برای پشتیبانی سایتتان ندارید و خودتان به‌تنهایی می‌توانید سایتتان را مدیریت کنید (در صورت نیاز می‌توانید از دوره‌های آموزشی میهن وردپرس که در این راستا جمع‌آوری‌شده است استفاده کنید).

درصورتی‌که بخواهید برنامه‌نویسی سایت و طراحی سایت با وردپرس را آموزش ببینید نیاز به صرف هزینه و زمان بسیار زیادی هستید.

بنابراین با استفاده از سیستم‌­های مدیریت محتوا شما قادر خواهید بود سایت‌های داینامیک(پویا) را راه‌اندازی کنید.

وردپرس چیست

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) متن باز (open source) تحت وب و رایگان می‌باشد، شما با این نرم‌افزار مدیریت محتوا می­‌توانید محتوا و مطالب سایتتان را به‌راحتی مدیریت کنید.

با استفاده از وردپرس می­‌توان گونه­‌های مختلفی از وب­‌سایت را بسازیم. وردپرس شامل تعداد زیادی قالب­‌های متنوع و پوسته­‌های وردپرسی است همچنین افزونه‌­های وردپرس به شما کمک می‌کند تا بخش‌­های مختلفی را به سایت خود اضافه کنید.
شما می­‌توانید با استفاده از وردپرس یک سایت را بدون نیاز به مهارت برنامه­‌نویسی یا کمک گرفتن از برنامه‌نویس راه‌­اندازی کنید.

وردپرس چیست

وردپرس چیست

وردپرس یک نرم‌افزار ارائه محتوا به‌صورت متن باز است که بر اساس سادگی در کارکرد و سرعت و تجربه کاربری عالی متمرکزشده است. وردپرس با یک جامعه فعال و قلبی متن باز شروع به کار کرده و می‌تواند به شما کمک کند یک وب‌سایت عالی راه‌اندازی کنید.

 طراحی سایت با وردپرس

برای راه‌­اندازی یک وب‌سایت سیستم‌­های مدیریت محتوای زیادی در دسترس هستند که برخی از آن­ها نسبت به بقیه برتری­‌هایی دارند، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا متشکل از قالب­‌ها و پوسته­‌های بسیار متنوع است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می­‌گیرد، شما با استفاده از این سیستم بدون داشتن مهارت در برنامه‌­نویسی می‌­تونید سایت خود را راه‌اندازی کنید.

 

 با وردپرس، هر نوع سایتی بسازید!

وردپرس توسط گروه automattic ساخته‌شده و در چند سال نخست فقط برای ایجاد سایت‌های وبلاگی استفاده می‌شد. اما طراحی و کد نویسی افزونه‌ها و قالب‌های حرفه‌ای وردپرس ماجرا را تغییر داد. امروزه شما هر نوع قالب وردپرس اعم از وبلاگی، مجله‌ای خبری، شرکتی، مشاور املاک، دانلود، شخصی، فروشگاهی، پزشکی و آموزشی را می‌توانید برای وردپرس پیدا کنید. پس وردپرس امروز می‌تواند برای شما هر نوع سایتی راه‌اندازی کند.

خب اینجا می‌خوایم به زبان خیلی راحت در ارتباط با طراحی سایت وردپرس براتون توضیحاتی رو بدیم! وردپرس یه نرم افزار رایگان و متن باز می‌باشد. متن باز یا Open Source بودن یک نرم‌افزار به این معنی هست که هر فردی این امکان رو داره که این نرم افزارها رو بعد از بررسی ویرایش کنه و تغییراتی رو روش به وجود بیاره و توسعه بده! طراح این نوع برنامه‌های متن باز کد منبع برنامه را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند و در نتیجه اگر برنامه باگ و یا مشکل خاصی داشته باشد این اشکالات سریع‌تر پیدا و برطرف می‌شوند.

اما چرا وردپرس؟ وردپرس بهترین و پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوای جهان است و البته از همه چی مهم­تر رایگان بودن وردپرس است. سایت‌های بزرگی همچون فیسبوک و CNN از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کنند.

 متن باز بودن وردپرس

درواقع به دلیل همین متن باز بودن وردپرس سیستم مدیریت محتوایی است که قابلیت انعطاف‌پذیری خیلی زیادی دارد، به این معنی که شما با کمک این سیستم مدیریت محتوا قادر هستید هر نوع سایتی را از قبیل: سایت شرکتی، فروشگاهی، خبری و … بسازید. شما اگر تا حدود با برنامه‌نویسی و کد نویسی آشنایی داشته باشید به‌راحتی قادر هستید که هر نوعی شخصی‌سازی روی وردپرس انجام بدید که یکی از دلایل محبوبیت زیاد وردپرس بین طراحان سایت همین قابلیت است.

 

 بگویید: می‌توانی سایت میهن وردپرس را هک کنی؟

هک کردن یک وب‌سایت آن‌قدرها که فکر می‌کنید ساده نیست. این موضوع به شما بستگی دارد که به چه میزان برای حفظ امنیت وردپرس تلاش کرده‌اید تا سدی قوی در مقابل عوامل مخرب ایجاد کنید. نکات کلیدی وجود دارد که با رعایت آنها می‌توانید به موفقیت برسید. کافی است آموزش‌های موردنیاز را ببینید و آن‌ها را بر روی سایت وردپرس خود اجرا کنید.

 چرا می‌گویند وردپرس امن نیست؟

عده‌ای دیگر از افراد نیز به‌صورت خودسرانه و بدون داشتن آگاهی کافی اقدامات نادرستی در جهت تأمین امنیت سایت خود می‌کنند. اکیداً از این موضوع پرهیز کنید؛ تنها در صورتی اقدام به افزایش امنیت سایت خود کنید که به‌صورت اصولی آموزش‌هایی دراین‌باره دیده باشید. در غیر این صورت نه تنها امنیت سایت را بالا نمی‌برید بلکه صدمات زیادی را به سایت خود وارد می‌کنید.

درست است که پرکاربرد بودن سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از حسن‌­های آن شناخته می‌شود؛ ولی همین پرکاربرد بودن باعث جذب شدن هکرها به سمت آن نیز می‌شود. امنیت فضاهای اینترنتی از عواملی است که صاحبان کسب‌وکار را از راه­اندازی یک کسب‌وکار اینترنتی باز می­دارد؛

نتیجه گیری درباره امنیت وردپرس

یکی از نگرانی‌های اصلی که صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی با آن مواجه هستند میزان و چگونگی تأمین امنیت سایت آن‌ها می‌باشد. ازاین‌رو همواره به دنبال افزونه‌ها و راهکارهایی هستند که بتوانند از آن‌ها در جهت افزایش امنیت سایت خود استفاده کنند. وردپرس در مقایسه با دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا از ایمنی بیشتری برخوردار است؛ اما این به معنی این نیست که امنیت بسیار بالایی دارد.

برخی از صاحبان کسب‌وکار برای اینکه متحمل هزینه نشوند اقدام به خریداری هاست‌های پرقدرت نمی‌کنند و کار خود را با یک‌هاست ارزان و معمولی شروع می‌کنند. این افراد در طول کار خود با مشکلات عمده‌ای رو به رو می‌شوند. اما اگر این افراد با هوشمندی این هزینه را در ابتدای کار خود پرداخت کنند نتیجه این موضوع را در طی فعالیت خود به خوبی مشاهده می‌کنند.

وردپرس امن هست. نگران نباشید

پس وردپرس مطمئن و با امنیت بالا است. همان‌طور که گفتم اکثر سایت‌های دنیا از خدمات طراحی سایت با وردپرساستفاده می‌کنند و تا حالا فکر نمی‌کنم بلاگ فیسبوک که از وردپرس استفاده می‌کند و یکی از پر بازدیدترین سایت‌های جهان است هک شده و یا امنیتش به خطر افتاده باشد.

البته فراموش نکنید که…

البته بارها و بارها اعلام کردیم که امنیت امری کاملا نسبی است شما ممکن است یک سیستم عامل با امنیت بسیار پایین را بتوانید با استفاده از موارد امنیتی در نظر گرفته شده توسط خودتان به یک سیستم کاملا امن تبدیل کنید یا ممکن است یک سیستم با امنیت بسیار بالا را در اختیار شخصی که دانش امنیتی ندارد قرار دهید تا آن را به یک سیستم کاملا ناامن  تبدیل کند.

امنیت نرم‌­افزارهای اینترنتی برای همه خیلی مهمه و چیزی که وردپرس رو از بقیه نرم‌­افزار­ها جدا می­کنه اینه که اطلاعات شخصی شما رو فقط خودتون بهش دسترسی دارید. درواقع افراد زیادی هستند که مراقب کدهای اصلی وردپرس هستند و خیال شما رو بابت امنیت راحت می‌­کنند.

قیمت وردپرس

وردپرس جزو سیستم‌های اپن سورس است. از مزیت‌های یک سیستم اپن سورس این است که، سازنده آن سیستم تمام کدها را به‌صورت کاملا رایگان در اختیار عموم افراد قرار می‌دهد. پس می‌توانید همین الان وردپرس را به‌صورت کاملا رایگان دانلود کنید.

بروزرسانی مداوم و قابلیت بک آپ گیری منظم

وردپرس هرچند مدت بروزرسانی می‌شود و با هر بروزرسانی قابلیت‌های خوبی به آن اضافه می‌شود و همچنین  از یک افزونه بکاپ گیری استفاده کنید که برای این مورد هم افزونه‌های رایگان و غیر‌‌ رایگان مختلفی در میهن وردپرس منتشرشده است.

انتخاب طیف عظیمی از قالب‌های وردپرس

همه‌ی ما شروع خوبی را در دنیای وب با وبلاگ نویسی آغاز کرده‌ایم؛ و همان‌گونه که در سرویس‌های ساخت وبلاگ دیده‌ایم با استفاده از قالب وبلاگ می‌توانستیم به‌راحتی از ظاهر دلخواه خود استفاده کنیم؛ که بر اساس زبان HTML و CSS امکان شخصی‌سازی هر بخش از قالب را به ما می‌داد. در وردپرس نیز شما با همین امکان مواجه هستید؛ اما با این تفاوت که دست شما در وردپرس بازتر است و می‌توانید از زبان‌های php نیز استفاده کنید.

برای استفاده از قالب وردپرس کافی است در ابتدا آموزش‌های لازم را در خصوص وردپرس ببینید؛ این آموزش‌ها باید کامل و جامع باشد. به‌این‌ترتیب می‌توانید برای خود یک سایت حرفه‌ای راه‌اندازی و اجرا کنید.

قالب وردپرس چیست؟

قالب وردپرس درواقع همان ساختار ظاهری سایت شما می‌باشد که کاربر مشاهده می­کند. قالب‌های وردپرس نمونه‌های مختلفی دارند (قالب‌های فروشگاهی، شرکتی، خبری و چندمنظوره و…) که شما باید با توجه به محتوای سایتتان قالب موردنظرتان را انتخاب کنید.

 

دوست دارید طراحی اختصاصی داشته باشید؟ قالب اختصاصی بسازید

قالب‌های (پوسته) وردپرس به دو دسته تقسیم می‌شوند: اول قالب‌های رایگان که برای استفاده از آن‌ها نیازی به هزینه کردن ندارید و به‌راحتی بعد از دانلود می‌توانید روی سایت خودتان قرار بدهید. دوم قالب‌های غیر رایگان هستند، که به نسبت قالب‌های رایگان حرفه‌ای‌تر عمل می‌کنند و قابلیت‌های بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهند. بهتر است که سعی کنید از پوسته‌های اصلی استفاده کنید حتی اگر غیر رایگان باشند، چون اگر از قالب‌های نامعتبر استفاده کنید، این امکان وجود دارد که برخی از افزونه‌ها با پوسته سازگار نباشند و شما دچار مشکل شوید، همین‌طور پوسته‌های نامعتبر از امنیت پایین‌تری برخوردار هستند.

شما هم می‌توانید طراح قالب وردپرس خود باشید. برای انجام این کار تنها کافی است آموزش‌های موردنیاز را کسب کنید تا بتوانید قالبی حرفه‌ای و کاربرپسند طراحی کنید. پس از انتخاب قالب وردپرس مناسب، می‌توانید با تغییر در چیدمان المان‌های مختلف صفحه همچون نمایش بخش‌های دسته‌بندی، آخرین مطالب، آخرین دیدگاه‌ها و… اقدام به سفارشی‌سازی ظاهر سایت خود کرده؛ و همچنین بخش‌های مختلف را باسلیقه مناسب و دلخواه خود در سایت اختصاصی سازی کنید.

برای مثال پوسته صحیفه برای سایت‌های خبری مورداستفاده قرار می‌گیرد. پوسته The7 یک قالب چندمنظوره است که از این قالب هم می­توان، برای سایت‌های شرکتی و فروشگاهی استفاده کرد. اگر سایت شما حرفه‌ای است و قالب موردنظرتان را پیدا نکردید می‌توانید با یک طراح و برنامه‌نویس سایت صحبت کنید تا قالب موردنظر شمارا بسازد و روی سایتتان قرار بدهد.

سایتی نامحدود! با افزونه وردپرس

افزونه‌ها (پلاگین) برنامه‌هایی هستند که روی قالب نصب می‌شوند. پلاگین‌ها قابلیت یا ویژگی‌های متنوعی به سایت شما اضافه می‌کنند و در بهبود کارایی سایت شما نقش بسیار مؤثری دارند. برای مثال افزونه‌هایی مثل Yoast SEO برای تقویت سئوی سایت استفاده می‌شود. البته استفاده بی‌رویه از افزونه‌ها می‌تواند سایت شمارا دچار مشکل کند.

افزونه‌ها و قالب‌های وردپرس برای نمایش اطلاعات پویا در سایت از توابع وردپرس استفاده می‌کنند. توابع وردپرس یک سری کدهای برنامه‌نویسی php هستند که از آن‌ها می‌توان برای نمایش اطلاعات پویا در وردپرس استفاده کرد.

اطلاعات پویا همان اطلاعاتی هستند که در پایگاه داده وردپرس قرار دارند. ازجمله آن‌ها می‌توان به محتوای نوشته، برچسب نوشته، دسته‌بندی نوشته و.. اشاره کرد؛ که با قرار دادن تابع وردپرس مربوطه در قالب و یا افزونه وردپرس می‌توان آنها را فراخوانی کرده، و در سایت و صفحات گوناگون نمایش داد. توابع وردپرس به‌صورت پیش‌فرض در آن قرار دارند. علاوه بر آن با کد نویسی در قالب وردپرس و افزونه وردپرس نیز قادر خواهید بود تا اقدام به ساخت توابع جدیدی در وردپرس کنید.

تولید محتوای راحت‌تر با وردپرس

زمانی که افراد یک وب‌سایت راه‌اندازی می‌کنند یک سؤال عمده دارند که چطور می‌توانیم برای وب‌سایت خود محتوای مفید و باکیفیت بالا تولید کنیم؟ در پاسخ به این سؤال باید یادآوری شود که محتوای سایت شما منحصر به متن سایت نیست، بلکه مجموعه‌ای از صوت، تصویر، ویدئو و متن محتوای سایت شما را شامل می‌شود. البته هر صوت و ویدئو و یا تصویری را نباید به اسم محتوا و با هر کیفیتی در سایت خود قرار دهید. در نظر داشته باشید که کیفیت حرف اول را در محتوا می‌زند؛ پس سعی کنید در تمامی این موارد از ابزارهای با کیفیت بالا استفاده کنید.

یکی دیگر از مواردی که معمولاً به آن توجه زیادی نمی‌شود عنوان مطالبی است که در سایت قرار می‌دهید. این عنوان مطالب هستند که باعث جذب کاربر به خواندن متنی که در سایت خود قرار می‌دهید می‌شود. ممکن است شما یک متن عالی در سایت خود قرار داشته باشید اما این متن فاقد یک عنوان تأثیرگذار باشد؛ این موضوع باعث افت میزان کاربرانی می‌شود که به سایت شما مراجعه می‌کنند. قابلیت جذب کاربر بسیار اهمیت دارد اما اینکه شما بتوانید کاربران را با محتوای سایت ترغیب به ماندن کنید نیز از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

تاثیر تولید محتوا در سئو

تولید محتوا بر سئو سایت شما نیز تأثیر مستقیم دارد. به این معنی که شما اگر محتوایی تولید کنید که برای کاربران جذاب باشد تعداد کاربران شما افزایش پیدا می‌کند؛ درنتیجه سئو سایت شما نیز بالا می‌رود. شما برای جذب کاربر بایستی محتوایی بنویسید که کاربران به آن نیاز دارند یعنی تولید محتوای شما باید در ارتباط با نیاز افراد باشد.

در آموزش تولید محتوای میهن وردپرس علاوه بر تمامی موارد بالا به عناوینی مانند تولید محتوای صوتی، چگونگی استفاده از پرده سبز در تولید ویدئو، تولید محتوای گرافیکی برای سایت و اینستاگرام و بسیاری موارد متنوع دیگر که برای تولید یک محتوای باکیفیت به آن نیاز دارید به‌صورت جامع و گسترده به شما آموزش داده می‌شود.

سرعت وردپرس

سرعت سایت تقریباً برای تمامی افراد چه مبتدی و چه حرفه‌ای بسیار مهم است، تقریباً تمامی افرادی که دارای یک کسب‌وکار اینترنتی هستند به دنبال افزایش سرعت لود شدن سایت خود هستند. ازاین‌رو راهکارهای زیادی برای این موضوع موجود می‌باشد.

افزایش سرعت در وردپرس

برای بالا بردن سرعت سایت شما ابزارهایی وجود دارد که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها سرعت سایت خودتان را به‌صورت چشم‌گیری افزایش بدهید. یکی از این ابزارها که با همکاری گوگل و یاهو طراحی و در اختیار عموم قرارگرفته شده است ابزار آنلاین GTmetrix است. این ابزار به آنالیز وب‌سایت شما می‌پردازد و کمک بسیاری در جهت افزایش میزان لود وب‌سایت شما می‌کند.

درواقع این ابزار شاخص مناسبی برای معرفی کردن سرعت سایت شما می‌باشد. این ابزار تمامی مواردی که باعث کاهش سرعت لود شدن سایت شما می‌شود را بررسی و به شما اطلاع می‌دهد. یکی از مواردی که باعث محبوبیت این ابزار شده است استفاده رایگان از آن می‌باشد. شما می‌توانید سرعت سایت‌های وردپرسی را با دیگر سایت‌هایی که از وردپرس استفاده نمی‌کنند مقایسه کنید.

آمارگیری و آنالیز اطلاعات در وردپرس

یکی دیگر از ابزارهایی که توسط گوگل به‌صورت رایگان ارائه‌شده است آنالیز گوگل یا همان گوگل آنالیتیکس می‌باشد. اگر صاحب یک کسب‌وکار اینترنتی هستید و آنالیز کردن کاربرانتان و پاسخ به نیازهای آن‌ها در اولویت شما قرار دارد این ابزار می‌تواند دراین‌باره به شما کمک کند.

بهترین ابزار تحلیل‌گر برای وردپرس

اگر شما یک کسب‌وکار اینترنتی دارید و محصولات خود را به‌صورت آنلاین به فروش می‌رسانید؛ پس به یک تحلیل‌گر نیاز دارید که بتوانید آمار فروش خود را با کمک گرفتن از آن به میزان بسیار بالایی برسانید. شما برای بررسی ورودی و خروجی سایت خودتان باید از یک ابزار استفاده کنید که این اطلاعات را در اختیار شما بگذارد.

طراحی سایت با وردپرس بدون نیاز به برنامه‌نویسی

طراحی بدون نیاز به کد نویسی شاید ازنظر خیلی از افراد سخت به نظر بیاید. ازاین‌رو خیلی از افرادی که در فکر داشتن یک کسب‌وکار اینترنتی هستند داشتن یک وب‌سایت را در مهارت برنامه‌نویسی می‌بینند. با استفاده از این افزونه در وردپرس شما به‌راحتی می‌توانید یک سایت را طراحی کنید.

لزوماً داشتن یک متن پرمحتوا کاربران را به سمت وب‌سایت شما جذب نمی‌کند؛ بلکه آنچه در وهله اول باعث ماندگار شدن کاربران در وب‌سایت شما می‌شود ظاهر سایت شما می‌باشد. به‌بیان‌دیگر این زیبایی شما است که کاربران را جذب می‌کند. اگر به دنبال جذب کاربر با کمترین هزینه هستید استفاده از این افزونه گزینه‌ی بسیار مناسبی برای شما است.

درست است که در توضیحات افزونه‌های صفحه ساز آمده که این افزونه مناسب برای افرادی است که فاقد دانش برنامه‌نویسی هستند؛ اما این نکته نیز در مورد این افزونه وجود دارد که افراد حرفه‌ای نیز می‌توانند یک وب‌سایت حرفه‌ای را با شخصی‌سازی‌هایی که انجام می‌دهند داشته باشند.

ریسپانسیو بودن افزونه‌های صفحه ساز

ریسپانسیو بودن این افزونه از دیگر مواردی است که باعث محبوبیت آن شده است. به این معنی که این افزونه با تمامی دستگاه‌ها سازگاری دارد و امکان استفاده از خود را بسیار ساده کرده است. همچنین پشتیبانی این افزونه از زبان فارسی و بسیاری از زبان‌های دنیا باعث شده است که این افزونه در زمره‌ی افزونه‌های پرکاربرد قرار گیرد. البته شما می‌توانید این مورد را در تنظیمات فعال و یا غیرفعال کنید.

در ویژوال کامپوزر وردپرس رنگ و اندازه‌ها به‌صورت از پیش طراحی‌شده و پیش‌فرض هستند؛ که شما پس از نصب این افزونه می‌توانید در بخش تنظیمات به‌دلخواه آن‌ها را تغییر دهید. همچنین توسط این افزونه به ابزارهای شبکه‌های اجتماعی، ابزارهای تصویری، ابزارهای ویرایش متن، سطر و ستون‌های صفحه و بسیاری موارد دیگر دست پیدا می‌کنید.

ایمیل مارکتینگ با وردپرس

لازمه‌ی داشتن یک وب‌سایت موفق داشتن آگاهی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین فاکتورهای پیشرفت کسب‌وکارتان می‌باشد، یکی از این فاکتورها بازاریابی از طریق ایمیل است که در وردپرس نیز به آن دسترسی دارید.

اگر با زبان انگلیسی آشنایی چندانی ندارید جایی برای نگرانی، هنگام کار با وردپرس نیست. شما می‌توانید به‌راحتی از سایت اصلی وردپرس نسخه فارسی این نرم‌افزار را دانلود کنید.

سئو (سازگار و بهینه شده برای گوگل)

این امر کاملاً طبیعی است که صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی بخواهند از دیگر رقیبان خود در عرصه فعالیتی خود پیشی بگیرند، تمامی صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی خواستار در اولویت قرار گرفتن سایت خود هستند. یکی از مواردی که در این مورد به شما کمک بسیار زیادی می‌کند سئو بالا سایت شما می­باشد. درواقع شما با کسب سئو بالا از طرف گوگل این فرصت را دارید که زمانی که کاربر موضوعی را جست‌وجو می‌کند گوگل ابتدا سایت شما را برای آن کاربر به نمایش دربیاورد.

برای افزایش میزان سئو در گوگل راهکارهایی پیش‌بینی شده است که شما می‌توانید با استفاده از آن‌ها در گوگل اعتبار به‌دست آورید. به‌عنوان مثال افزونه‌هایی در رابطه با این موضوع طراحی‌شده است که در این پکیج آموزشی به‌صورت کامل این موارد را به شما توضیح می‌دهیم. همچنین ویژگی‌ها و دلایل اصلی اهمیت سئو مانند اهمیت سئو سایت شما در بازاریابی، چگونگی افزایش ورودی گوگل، و نحوه جذب کاربر و… در پکیج وبمستران طلایی برای شما به نمایش گذاشته‌شده است.

وردپرس به‌گونه‌ای طراحی‌شده که شما می‌توانید، بیشترین میزان بهره‌وری درزمینه سئو را از آن داشته باشید. این سیستم مدیریت محتوا دقیقاً برای موتور جستجوی google و همین‌طور bing توسعه پیداکرده است. موتورهای جست‌وجو عاشق سایت‌های وردپرسی هستند، چون کدهای وردپرس ساده و مرتب هستند و خواندن آن‌ها برای موتورهای جستجو بسیار ساده است.

کار با سرچ کنسول گوگل، برای سئوی بیشتر

این سرویس به‌صورت کاملاً رایگان از طرف گوگل طراحی و ارائه‌شده است؛ ارائه این ابزار توسط گوگل از عوامل وجه تمایز آن با دیگر ابزار می‌باشد. وبمستر تولز یکی از ابزارهایی است که شما با کمک گرفتن از آن قادر خواهید بود سئوی بالایی را در سایت خودتان تجربه کنید.

سئو یا تبلیغات اینترنتی؟

درواقع امروزه سئو جایگزین تبلیغات اینترنتی شده است. درست است که تبلیغات اینترنتی مزیت‌های بسیار زیادی به نسبت تبلیغات سنتی دارند اما این نکته نیز شایان اهمیت است که سئو نیز نسبت به تبلیغات اینترنتی برتری‌های زیادی دارد. شما می‌توانید بدون اینکه هزینه‌ی زیادی را صرف تبلیغات در کوتاه‌مدت کنید از سئو به‌صورت دائمی و بلندمدت بهره ببرید. همچنین سئو این مزیت را دارد که با گذشت زمان قابل ارتقاء است. ازاین‌رو برای کسب‌وکارهای اینترنتی شما، داشتن سئو از اهمیت زیادی برخوردار است.

سئو و قرارگیری در صفحه اول گوگل مهم‌ترین عاملی است که می‌تواند به شما در مدیریت بهتر وب‌سایتتان کمک کند. درنتیجه آموزش در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

مشتری بیشتر، با سئوی بهتر

برای بالا بردن سئو و کسب رتبه بهتر در گوگل راهکارهایی ارائه‌شده است. شما برای بهینه‌سازی وب‌سایت خود در گوگل می‌توانید از افزونه‌هایی که به این منظور از پیش طراحی‌شده‌اند استفاده کنید. یکی از این افزونه‌ها افزونه yoast seo است که به‌صورت دو نسخه رایگان و غیر رایگان در وب‌سایت میهن وردپرس می‌توانید آن را دانلود کنید. علاوه بر این هزاران افزونه دیگر نیز برای کسب رتبه بهتر یا افزایش سئو وب‌سایت موجود است.

سایت‌های مختلف همیشه به دنبال کسب رتبه بهتر در گوگل هستند؛ ازاین‌رو بالا بردن سئو در بین این سایت‌ها به یک رقابت تبدیل‌شده است. اگر شما یک کسب‌وکار اینترنتی راه‌اندازی کرده‌اید بهتر است راهکارهایی جهت افزایش سئو سایت خود در برابر دیگر رقیبان که دارای رتبه‌های بسیار بالا هستند را به‌طور کامل آموزش ببینید و رعایت کنید.

یکی از راهکارهایی که در بالا به آن اشاره کردیم ثبت کردن سایت در وب‌دایرکتوری است. یک سری سایت‌های مرجع به نام وب‌دایرکتوری‌ها وجود دارد که می‌تواند به شما در بالا بردن میزان سئو سایتتان کمک کند. این سایت‌های مرجع با توجه به فعالیت‌های سایت شما آن وب‌سایت را دسته‌بندی می‌کند. همچنین این سایت‌های مرجع به صورت رایگان و غیر رایگان موجود هستند که شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. فراموش نکنید که وب‌دایرکتوری‌ها می‌توانند علاوه بر تأثیر مثبت، تأثیر منفی نیز بر روی سئو سایت شما داشته باشند.

وردپرس واکنش گرا هست!

واکنش گرا بودن به این معنی است که زمانی که کاربر، سایت شمارا با یک صفحه‌نمایش بزرگ مشاهده کند چیدمان بخش‌های مختلف سایت شما به‌گونه‌ای تنظیم شود که خوانایی سایت شما در این صفحه‌نمایش بزرگ خوب و خوانا باشد. همچنین اگر کاربر سایت شما از یک صفحه‌نمایش کوچک مانند صفحه گوشی موبایل برای نمایش سایت شما استفاده کند، چیدمان سایت شما خوانایی و به‌نوعی تجربه کاربری خوبی داشته باشد.

به‌عنوان‌مثال منوی بالای سایت‌ها در صفحه‌نمایش بزرگ تمام گزینه‌های آن قابل‌مشاهده است، اما در صفحه نمایشگرهای کوچک به دلیل کمبود فضا بهتر است این گزینه‌ها در یک منوی کشویی قرار داده‌شده باشد. با وردپرس شما می‌توانید یک سایت واکنش گرا داشته باشید.

مدیریت کاربران سایت شما

ممکن است که شما به‌عنوان مدیر یک سایت مایل باشید چند سطح دسترسی مختلف به کارمندان خودتان بدهید که امکان دسترسی به تمام صفحه‌ها و مطلب‌ها را نداشته باشند. وردپرس قادر است 5 سطح برای کاربران تعیین کند. وردپرس به شما این امکان را می‌دهد که برای کاربران نقش‌های متفاوت ایجاد کنید و از این طریق راحت‌تر کارمندانتان را مدیریت کنید.

ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

همچنین اگر شما قصد اضافه کردن قابلیت‌های جذاب و متنوع دیگری را هم به سایت خودتان داشته باشید، می‌توانید از افزونه‌های رایگان و حرفه‌ای از پیش طراحی‌شده در وردپرس استفاده کنید. برای مثال اگر قصد راه‌اندازی یک فروشگاه دارید می‌توانید از افزونه‌ی WooCommerce که یکی از قدرتمندترین‌های فروشگاه‌­سازهای وردپرس است استفاده کنید (از ویژگی‌های ووکامرس می‌توان به‌رایگان بودن، محاسبه‌ی مالیات، فروش محصولات مختلف و گزارشات فروش و درآمد اشاره کرد).

همچنین می‌توانید برای ایجاد یک تالار گفتگو در سایت از افزونه قدرتمند و حرفه‌ای bbPress استفاده کنید (با اضافه کردن قسمت انجمن یا همان تالار گفتگو تعامل بین کاربران سایت شما برقرار می‌شود و اگر با مشکل یا سوالی روبه‌رو شوند، می‌توانند در این قسمت بیان کنند و به جواب برسند).

 

هزینه ساخت سایت با وردپرس

خب حتماً تا الآن این سؤال به ذهنتان رسیده که ساخت یک وب‌سایت از صفر تا صد چقدر هزینه‌بر است؟

بعداز‌اینکه روش ساخت سایتتان را انتخاب کردید، باید یک هاست(میزبان وب) و دامین خریداری کنید که در حال حاضر هزینه یک هاست حدودا از صد هزار تومان شروع می‎‌شود (البته این مقدار در شرکت‌های مختلف متفاوت است)، شما باید با توجه به نیاز سایتتان هاست مناسب را انتخاب کنید. دو ملاک اصلی در قیمت سرویس هاست‌ها، فضای هاست و پهنای باند ماهیانه می‌­باشد، که در اختیار شما قرار می‌دهند(هاست را با توجه به حجم داده‌های سایتتان انتخاب کنید).


این مقاله برای معرفی خدمات طراحی سایت وردپرس ساخته شده است